Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Adamus St Germain DreamWalker koulu 05. -07. 06.2020 osamaksulla

Hinta:450.00 €

Adamus St Germainin DreamWalker koulu  Turussa

KORONA VIRUKSEN VAIKUTUSTA - KURSSI ON PERUUTETTU

05.-07. 06. 2020

Mahdollisuus käyttää verkkomaksua (Checkout ) josta löytyy seuraavia maksumahdollisuuksia: Collector Bank, Euroloan, Jousto osamaksua, SweaWebPay lasku tai SweawebPay osamaksua kurssimaksun maksamiseen.

Kassalla valitset jonkun noista maksujärjestelmistä ja Crimson Circle toimitustavan.

Kurssin hinta on USA $ 495, joka euroiksi muutettuna on 01.10.2019 valuuttakurssin mukaan 450€. (+ Visalla maksettaessa 2,75% valuuttalisä) Valuuttakurssista riippuen liikaa maksettu osuus palautetaan osallistujalle. Jos taas maksu on liian vähäinen erotus maksetaan kurssin alussa.

http://www.valuuttamuunnin.co/

Opettajana minä maksan kurssin Crimson Circlelle, kun olen saanut maksun ja osallistuja saa molemmista ostoista kuitin sähkpostiinsa. Kurssimaksu olisi suoritettava viikko ennen kurssin alkua, jotta rekisteröinti  ym ennätetään tehdä ajoissa.

Kurssin voi maksaa myös suoraan Crimson Circlen nettisivuilla, mutta olen tehnyt nämä  osamaksu järjestelyt, jotta sellainen, jolla ei ole luottokorttia tai joka ei halua käyttää netissä korttiaan, voi osallistua kurssille.

Tästä linkistä voi maksaa suorraan omalla luottokortilla: 


https://store.crimsoncircle.com/dreamwalker-death-transition-school-turku-finland-june-5-7-2020.html 

Lisää voi lukea sivuiltani; www.dreamwalker-rita.fi

Loppumassa

Tuote: 758330

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri