Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Soikeita makean veden helmiä/ vuorikiteitä

Hinta:20.00 €

Makean veden viljeltyjä aitoja, valkoisia helmiä ja soikeita vuorikiteitä.

Korun pituus on 44 cm ja kiinnitys hopeisella sammakkolukolla.

Helmien energia on hyvin lempeää, lohduttavaa, rakastavaa ja rauhoittavaa. Käytä helmiä, kun tarvitset näitä asioita elämääsi. ( Hautajaisissa surevilla on usein helmet kaulassa, lienee alitajuinen tieto, että ne lohduttavat.)

Helmiä käyttäessäsi, tuntuu kuin ystävä pitäisi sinua kädestä. Helminauha symbolio lempeää tukea, jota voit antaa itsellesi tai vastaanottaa ympäristöstäsi.

Nämä ovat aitoja viljeltyjä helmiä. Vältä hajusteita helmiä käyttäessäsi.

Vuorikide, kristalli, kvartsi on väritön kivi, jolla on hyvä puhdistava, virkistävä ja lataava vaikutus. Kivellä voi puhdistaa ympäristöstään sähkömagneettisia kenttiä; TV, tietokone, kännykkä, kodin koneet....

Vuorikiteessä on monia tietoisuuden tasoja ja ne avautuvat kun sen käyttäjä on valmis oivaltamaan  näitä eri tasoja. Hyvä henkisen tien kulkijan kivi. Kivi toimii opettajana, tietäjänä käyttäjälleen. Kivi värähtelee arkkienkeli Razielin energiaa.

Meillä on solutasolla muisto tuosta puhtaasta, valoenergiasta, kristalli - energiasta, jota taajuutta kasvit, keijut, eläimet ottavat vastaan tasapainottaakseen maan energioita.

Toimitus 3 € kuluja suoraan kotiisi.

Toimitusaika 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 00019

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri