Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Makean veden aitoja, viljeltyjä, valkoisia helmiä/eri kokoisia vuorikiteitä

Hinta:20.00 €

Makean veden aitoja, viljeltyjä, valkoisia helmiä ja vuorikiteitä.

Helmet ovat viljeltyjä, aitoja makeanveden helmiä. Jokainen on yksilöllisen muotoinen ja kokoinen aivan  kuten me ihmisetkin olemme erilaisia. Kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia.

Helmen energia on lohduttavaa, lempeää, rauhoittavaa ja rakastavaa. Kun kaipaat näitä asioita käytä helmiä. Kun kannat helmiä tuntuu, kuin ystävä pitäisi sinua kädestä. Helminauha symboloi tukea, lempeää tukea, jota voit antaa itsellesi tai vastaanottaa ympäristöstäsi.

Vältä hajusteita helmiä käyttäessäsi.

Vuorikide, kristalli, kvartsi on väritöntä kiveä, joka puhdistaa,  lataa, virkistää.

Vuorikide on hyvä apu puhdistaa huoneesta ja ympäristöstään sähkömagneettisia kenttiä; TV, tietokone, kännykkä, kodin koneet.....

Vuorikiteessä on eri tietoisuuden tasoja, jotka avautuvat käyttäjälleen silloin, kuin hän on valmis niitä tasoja vastaanottamaan ja oivaltamaan. Kvartsi on hyvä henkisen tien kulkijan opettaja ja tietäjä käyttäjälleen.

Meillä on solutasolla muisto tuosta puhtaasta valoenergiasta, kristalli - taajuudesta, jota kasvit, eläimet, keijut ottavat vastaan pitääkseen tasapainoa yllä maassa.

Korun pituus 44 cm ja kiinnitys hopeisella papukaijalukolla.

Toimitus 3 € toimituskuluja.

Suoraan kotiisi.

Toimitusaika 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 00017

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri