Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Makean veden valkoisia helmiä /ovaalin muotoisia vuorikiteitä

Hinta:20.00 €

Makean veden aitoja viljeltyjä valkoisia helmiä. Vuorotellen epäsäännöllisen muotoinen helmi ja ovaalin muotoisia vuorikiteitä.

Korun pituus noin 45 cm ja kiinnitys hopeisella papukaijalukolla.

Helmessä on lempeä, lohduttava, rakastava ja rauhoittava energia. Käytä helmiä silloin, kun tarvitset näitä asioita. ( Hautajaisissa usein surijoilla on helmet kaulassaa, alitajuinen tieto, että helmet lohduttavat.) Tuntuu, kuin ystävä pitäisi kädestä, kun kannat helmiä.

Helminauha symboloi lempeää tukea, jota voit antaa itsellesi tai vastaanottaa ympäristöstäsi.

Vältä hajusteita helmiä käyttäessäsi.

Vuorikide, kvartsi, kristalli on väritön kivi, joka lataa, virkistää ja puhdistaa. Kivi on hyvä apu sähkömagneettisten kenttien; TV, tietokone, kännykkä, kodin koneet...

Vuorikiteissä on monia tietoisuuden tasoja, jotka avautuvat käyttäjälleen, kun hän on valmis niitä oivaltamaan ja käsittelemään. Hyvä henkisen tien kulkijan kivi, joka toimii opettajana, tietäjänä käyttäjälleen.  Nämä ovat käsinleikattuja ovaalin muotoisia vuorikiteitä.

Kivi värähtelee arkkienkeli Razielin energiaa.

Meillä on myös solutasolla muisto tuosta maassa olevasta kristalli - energiasta, valoenergiasta. Tuota taajuutta keijut, eläimet, kasvit vastaanottavat tasapainottaakseen maan energioita.

Toimitus kirjeenä suoraan kotiisi ilman postituskuluja.

Toimitusaika 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 00016

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri