Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Musta onyx/ vuorikidekvartsi kaulakoruHinta:25.00 €

Olet tuntenut jonkin aikaa, että et kuulu mihinkään. Koet pelkoa, surua, epävarmuutta siitä, miten etenet elämässä. Kivi on luja ja vahva aivan kuten sinäkin olet, mutta olet sen vain unohtanut, sisäisen vahvuutesi. Tämän korun koskettaminen muistuttaa sinua omasta vahvuudestasi, omasta sisäisestä tietämisestä ja hyväksymään, että kipeätkin asiat ovat osa elämää. Korun lempeä, rakastava ja hoivaava energia rauhoittaa ja entaa luottamusta siihen, että elämä kantaa.

Kaulakoru, jossa musta onyx ja vuorikide, kvartsi siruja. Musta onyx helpottaa stressiä ja surua. Vahvistaa itsen hallintaa ja moraalia. Voimakivi, joja harmonisoi kehon maskuliinista ja femisniinistä energiatasapainoa. Juurichakran kivi, joka havahduttaa kun elämä pyrkii väärään suuntaan. Auttaa kuulemaan sisäistä ääntä, keskittymisessä ja syvällisessä ajattelussa. Auttaa hyväksymään kipeätkin asiat osana elämää.

Vuorikide sirut puhdistavat, lataavat, virkistävät ja ovat ensimmäisiä kiviä henkisen etsijän tiellä. Sitä on sanottu usein viisaaksi tietäjäksi, koska se ohjaa viisautta käyttäjänsä tajuntaan.

Kullattu papukaija lukko 

Korun pituus noin 49 cm

Toimitustapa 3 € kirjeessä 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 705385

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri