Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Musta onyx/ savukvartsi / vuorikide siru kaulakoruHinta:25.00 €

Olet tuntenut jonkin aikaa, että et kuulu mihinkään. Koet pelkoa, surua, epävarmuutta siitä, miten etenet elämässä. Kivi on luja ja vahva aivan kuten sinäkin olet, mutta olet sen vain unohtanut, sisäisen vahvuutesi. Tämän korun koskettaminen muistuttaa sinua omasta vahvuudestasi, omasta sisäisestä tietämisestä ja hyväksymään, että kipeätkin asiat ovat osa elämää. Korun lempeä, rakastava ja hoivaava energia rauhoittaa ja entaa luottamusta siihen, että elämä kantaa.

Kaulakoru, jossa musta onyx, savukvartsi palloja ja vuorikide siruja. Musta onyx helpottaa stressiä ja surua. Vahvistaa itsen hallintaa ja moraalia. Voimakivi, joja harmonisoi kehon maskuliinista ja femisniinistä energiatasaapinoa. Juurichakran kivi, joka havahduttaa kun elämä pyrkii väärään suuntaan. Auttaa kuulemaan sisäistä ääntä, keskittymisessä ja syvällisessä ajattelussa. Auttaa hyväksymään kipeätkin asiat osana elämää.

Savukvartsi vaikuttaa värähteillään fyysiseen kehoon ja koko energia kehoon. Auttaa silloin kun tunnet olosi juurettomaksi. Paikkakuntaa muutettaessa toimii onnenkivenä.  Lievittää surun, pelon, kaunan, vihan ja turhautuneisuuden tunteita. Hajottaa ja purkaa negatiivisia tunteita. Tuo maskuliinista energiaa ja voimistaa eloonjäämisvaistoa. Maadottaa ja auttaa tulkitsemaan unia. Opettaa kuuntelemaan kehoa ja sen tarpeita. Opettaa toimimaan käytännön tasolla ja tarttumaan asioihin ja ongelmakohtiin ja päästämään irti myös niistä. 

Vuorikide , kirkas, väritön puhdistaa, lataa virkistää ja on ensimmäinen henkisen etsijän kivi. Se ohjaa viisautta tajuntaasi. Sitä kutsutaan usein viisaaksi tietäjäksi, opettajaksi.

Kullattu papukaija lukko

Korun pituus n. 48 cm

Toimitustapa ilmainen kirjeessä 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 705382

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri