Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vuorikide siruja ja lumikvartsi palloja vuorotellen.Hinta:20.00 €

Olet kokenut niin paljon, paljon vastoinkäymisiä elämässä, vääryyttä. Lumikvatsin valkoisuus auttaa sinua unohtamaan kaikki nuo menneisyyden kokemukset ja hyväksymään että ne ovat tapahtuneet. Kun kosketat korua, Kivi kommunikoi kanssasi ja auttaa sinua näkemään täysin uudenlaisen näkökulman kaikesta tapahtuneesta. Oma sisäinen viisautesi nousee esiin ja päästät irti kaikesta, mikä ei enää palvele sinua. 

Lumikvartsi on valkoinen muinaissuomalaisten pyhäkivi. Se voi auttaa unohtamaan kaikki vääryydet, joita on kokenut elämässään ja luomaan noista vastoinkäymisistä täysin uusia sivuja omaan elämänkirjaasi.

Vuorikide, kristalli, kvartsi on väritön kivi, jota on hyvä käyttää sähkömagneettisten kenttien puhdistamiseen; TV. tietokone, kännykkä, kodinkoneet....

Ohjaa viisautta käyttäjänsä tietoisuuteen. Kvartsissa on monia tietoisuuden tasoja, jotka avautuvat sen mukaan, mitä käyttäjä on valmis vastaanottamaan ja oivaltamaan. Kivi on hyvä henkisen tien kulkijan opastaja, tietäjä käyttäjälleen. Vuorikide värähtelee arkkienkeli Razielin energiaa.

Meillä on solutasolla muisto tuosta puhtaasta valoenergia muodosta, kristalli - taajuudesta, jota kasvit, keijut, eläimet ottavat vastaan a sirusta vuorotellen tasapainottaakseen maan energioita.

Vuorikide, kvartsi, kristalli (kirkas ja väritön) lataa, puhdistaa ja virkistää. Toimii kanavana käyttäjän ja henkisten auttajien välillä.

Kaulakorun pituus n 46 cm, hopeoitu papukaijalukko.

Kassalla valitse ilmainen toimitus. Toimitustapa kirjeessä 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 658792

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri