Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vuorikide/LapisLazuliHinta:20.00 €

Kivet sisältävät ikivanhaa viisautta. Kun kosketat tätä korua kaulallasi, se avaa tuota arvokasta tietoisuutta uudella tavalla. Kivi kommunikoi kanssasi ja antaa uudenlaisia näkökulmia kokea asioita. Kivi muistuttaa sinua aina sen mukaan kuin itse olet valmis vastaanottamaan tietoisuutta, jota se kantaa.

LapisLazuli on tumman sininen kivi, jossa on pieniä kullanvärisä viiruja. LapsLazuli on ollut menneinä aikoina tärkeä väreissä käytetty aine. Se antaa intuitiolle voimaa nähdä vaikeatkin asiat toisin ja nähdä niiden yli. Se avaa intuitiota näkemään todellisuuden.

LapisLazuli värähtelee arkkienkeli Zadkielin energiaa.

Vuorikide, kristalli, kvartsi on väritön kivi, joka puhdistaa, virkistää ja lataa. Sillä on puhdistava vaikutus sähkömagneettisiin kenttiin; TV, tietokone, kännykkä...

Vuorikiteessä on monia tietoisuuden tasoja, jotka avautuvat käyttäjälleen sen mukaan, mitä hän on valmis vastaanottamaan ja oivaltamaan. Hyvä kivi henkisentien kulkijalle, koska kivi toimii opettajana ja tietäjänä käyttäjälleen.

Vuorikide värähtelee arkkienkeli Razielin energiaa.

Meillä on solutasolla muisto tuosta puhtaasta valoenergia muodosta, kristalli - taajuudesta, jota kasvit, eläimet, keijut ottavat vastaan tasapainottaakseen maan energioita.

Korussa on vuorikidesiruja ja edessä LapisLazulia suorakaiteen muotoisina 1x0,5cm paloina ja niiden välissä on vuorikidepalloja.

Kaulakorun pituus 44 cm ja kiinnitys hopeisella papukaijalukolla.

Toimitus 3 € postikuluja.

Suoraan kotiisi.

Toimitusaika 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 00006

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri