Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Musta onyx/ helmi kaulakoru

Hinta:25.00 €

Kivi on luja ja vahva. Sama vahvuus asuu myös sinussa, mutta välillä se saattaa jäädä unohduksiin elämän haasteita läpikäydessä. Koskettamalla ja tuntemalla kiven yksinkertainen kauneus, sisältäsi nousee tietoisuus: kaikki on hyvin ja elämä jatkuu. Sinä olet ainutlaatuinen. Korua koskettamalla palaavat hyvät muistot mieleen ja luottamus itseesi ja elämään palautuu. Rakastava ja hoivaava tunne itseä kohtaan nousee helmien myötä. Kaikki on hyvin, koru viestittää. 

Musta onyx ja helmi kaulakoru.

Musta onyx helpottaa stressiä ja surua. Vahvistaa itsen hallintaa ja moraalia. Voimakivi, joka harmonisoi ying ja jang energioita kehossa. Juurichakran kivi, joka havahduttaa silloin kun elämä tuntuu menevän väärään suuntaan. Auttaa kuulemaan omaa sisästä ääntä, keskittymään ja ajattelemaan syvällisesti. Viilentää kuumia tunteita ja tukee siveellisyyttä tai näin ainakin muinoin uskottiin.  Auttaa hyväksymään kipeitäkin asioita osana elämää. 

Helmien energia on lempeää, rauhoittavaa ja rakastavaa. Käytä helmiä kun tarvitset näitä asioita. Helminauha symboloi lempeää tukea jota voit antaa itsellesi ja vastaanottaa ympäristöstäsi. Vältä hajuvettä helminen kanssa. Nämä helmet ovat aitoja viljeltyjä helmiä.

  Korun pituus on noin 45 cm.

Kiinnitys kullattu sammakkolukkoa.

Toimitus ilmainen kirjekuoressa 1-3 päivässä.

Loppumassa

Tuote: 377742

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri