Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Musta onyx/ helmi/ savukvartsi kaulakoru

Hinta:25.00 €

Olet tuntenut jonkin aikaa, että et kuulu mihinkään. Koet pelkoa, surua, epävarmuutta siitä, miten etenet elämässä. Kivi on luja ja vahva aivan kuten sinäkin olet, mutta olet sen vain unohtanut, sisäisen vahvuutesi. Tämän korun koskettaminen muistuttaa sinua omasta vahvuudestasi, omasta sisäisestä tietämisestä ja hyväksymään, että kipeätkin asiat ovat osa elämää. Korun lempeä, rakastava ja hoivaava energia rauhoittaa ja antaa luottamusta siihen, että elämä kantaa.

Kaulakoru, jossa musta onyx, helmi ja savukvartsi palloja. Musta onyx helpottaa stressiä ja surua. Vahvistaa itsen hallintaa ja moraalia. Voimakivi, joka harmonisoi kehon maskuliinista ja femisniinistä energia tasapainoa. Juurichakran kivi, joka havahduttaa, kun elämä pyrkii väärään suuntaan. Auttaa kuulemaan sisäistä ääntä, keskittymisessä ja syvällisessä ajattelussa. Auttaa hyväksymään kipeätkin asiat osana elämää.

Savukvartsi vaikuttaa värähteillään fyysiseen kehoon ja koko energia kehoon. Auttaa silloin kun tunnet olosi juurettomaksi. Paikkakuntaa muutettaessa toimii onnenkivenä.  Lievittää surun, pelon, kaunan, vihan ja turhautuneisuuden tunteita. Hajottaa ja purkaa negatiivisia tunteita. Tuo maskuliinista energiaa ja voimistaa eloonjäämisvaistoa. Maadottaa ja auttaa tulkitsemaan unia. Opettaa kuuntelemaan kehoa ja sen tarpeita. Opettaa toimimaan käytännön tasolla ja tarttumaan asioihin ja ongelmakohtiin ja päästämään irti myös niistä. 

Helmien energia on lempeää, rauhoittavaa ja rakastavaa. Käytä helmiä kun tarvitset näitä asioita. Helminauha viestii tuesta, jonka voit antaa toisille ja itsellesi ja vastaanottaa sitä ympäristöstä. Vältä hajuvettä helmien kanssa. Nämä helmet ovat aitoja viljeltyjä helmiä. 

Kullattu papukaija lukko. Korun pituus on noin 45 cm.

Toimitus on 3 € ja tapahtuu kirjeessä 3-4 päivässä.

Loppumassa

Tuote: 377740

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri