Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ruusukvartsi/ vuorikide siruja

Hinta:20.00 €

Luonto on luonut uskomatonta kauneutta sinua varten. Yksinkertaista rakkautta, kykyä antaa anteeksi ja hyväksymään itse itsesi. Tästä kivi sinua muistuttaa. Joka kerta kun kosketat tätä korua tietoisuuteesi nousevat rakkaudelliset, turvalliset muistot, sisäinen viisaus vahvistuu ja luotat itseesi enemmän. 

Ruusukvartsi ja vuorikide siruja vuorotellen.

Ruusukvartsi hoitaa ja eheyttää sisimmässäsi olevaa rakkautta. Auttaa antamaan anteeksi itselle ja muilla ja hyväksymään itsesi ja myös muut.    Hoivaa ja hellii murheellista sydäntä. ( Muista puhdistaa välillä asettamalla merisuolan päälle muuten ruusukvartsi saattaa murtua)

Ruusukvartsi sisältää arkkienkeli Arelin rakastavaa energiaa ja avaa sinua rakkaudelle.

Vuorikide/ kvartsi/ kristalli (kirkas, väritön) Puhdistaa, lataa ja virkistää. Ohjaa viisautta käyttäjänsä tietoisuuteen. Useat kvartsit toimivat myös kanavina käyttäjän ja henkisten auttajien välillä. Useissa kvartseissa on monia kerroksia tietoisuutta, josta avautuu käyttäjän tietoisuuteen ne kerrostumat, jotka hän on valmis vastaanottamaan. Kvartsit ovat usein ensimmäisiä kiviä henkisellä tiellä ja toimivat useinviisaina opettajina, tietäjinä käyttäjälleen.

Vuorikiteissä on arkkienkeli Razielin energiaa.

Atlantiksen aikoina kiviin ladattiin opetuksia ja lapset opiskelivat niiden avulla.

Kullattu papukaija lukko.

Kaulakorun pituus n. 46 cm.

Toimitus: 3-4 päivää kirjekuoressa ilman toimituskuluja.

Valitse kassalla vaihtoehto : kivet ilman toimituskuluja

Loppumassa

Tuote: 266485

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri