Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vuorikidekoru, jossa siruja ja palloja

Hinta:20.00 €

Kivi kommunikoi kanssasi korkeammalla tietoisuuden tasoolla, jos olet valmis vastaanottamaan viestejä. Aina kun kosketat korua, se kommunikoi kanssasi ja vahvistaa omaa sisäistä viisauttasi ja tietämistäsi. 

Vuorikide, kristalli, kvartsi on väritön kaunis kivi. Se on erinomainen sähkömagneettisten kenttien puhdistaja; TV. tietokone, kännykkä, kodinkoneet...

Vuorikide lataa, virkistää, puhdistaa. Se on hyvä henkisen tien kulkijan kivi, koska se lataa tietoisuuteen uusia tasoja, sen mukaan mitä käyttäjä on valmis oivaltamaan ja vastaanottamaan. Vuorikiteessä on monia tietoisuuden tasoja, jotka avautuvat käyttäjälle sopivana hetkenä. Kivi on viisas opettaja , tietäjä käyttäjälleen.

Vuorikide värähtelee arkkienkeli Razielin energiaa.

Meillä on solutasolla muisto tuosta puhtaasta valoenergia muodosta, kristalli - taajuudesta, jota kasvit, keijut, eläimet ottavat vastaan tasapainottaakseen maan energioita. Kivessä on myös arkkienkeli Razielin energioita.

Koru muodostuu eri kokoisista vuorikidesiruja ja - palloista.

Korun pituus noin 45 cm ja kiinnitys hopeisella papukaijalukolla.

Toimitus 2 € postikuluja.

Suoraan kotiisi.

Toimitusaika 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 00022

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri