Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Krysokolla/ vuorikideHinta:30.00 €

Luonto on luonut uskomatonta kauneutta sinulle tämän kaulakorun muodossa. Kivi on vahva kuin kallio. Olet oman alasi asiantuntija ja sinulta vaaditaan selkeää kykyä ilmaista itseäsi joka päivä. Joka kerta kun kosketat korua kaulallasi yhdistyt intiaanien viisauteen, menneisyyden positiiviset energiat saavat sinut ilmaisemaan itseäsi helposti ja ymmärrettävästi. Oivallukset tulevat sisäisestä viisaudestasi. Luotat tuohon viisauteen, muistat puhtaan valoenergian, kristallin selkeän tietoisuuden opetuksia, jotka ovat jo sinussa. Koskettamalla korua nuo sisäiset vahvuudet muistuvat mieleesi. 

Krysokolla - ja vuorikide - kivistä tehty kaulakoru. Krysokolla on sinivihreää kiveä. Tämä kivi on intiaanien viisauden yhteyskivi ja yleensäkin vanhojen kansojen seremonia kivi. Hoitaa  kurkkua  ja  vahvistaa  itseilmaisua. Tällä kivellä on myös auttava vaikutus, jotta menneisyyden positiiviset energiat voisi tuoda tähän hetkeen.

Kvartsi, vuorikide, kristalli on väritön kivi, joka puhdistaa, lataa ja virkistää. Vuorikide on hyvä huoneen magneettikenttien puhdistaja, TV:n, tietokoneen, kännykän säteilyn ja eri kodin koneiden kenttien tasapainottaja.

Vuorikide on usein henkisen tien ohjaaja ja ohjaa viisautta käyttäjänsä tietoisuuten. Se toimii myös välittäjänä käyttäjän ja henkisten auttajien välillä. Kvartsi on viisas opettaja, tietäjä käyttäjälleen. Ennen kaikkea se on uskomattoman kaunis erilaisine kerrostumineen.

Meillä on solutasolla muisto tuosta puhtaasta valoenergia muodosta, kristalli - taajuudesta, jota kasvit, eläimet, keijut vastaanottavat tasapainon ylläpitämiseksi maassa.

Korun pituus 44 cm ja kiinnitys hopeinen papukaijalukko.

Toimitus 3 € postituskuluja.

Suoraan kotiisi. Toimitusaika 3-4 päivää.

Loppumassa

Tuote: 00002

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri