Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

rita-2.jpgKuka minä olen?

 "Haluan näytän ihmeellisille, lahjakkaille, menestymiseen, onnistumiseen halukkaille ihmisille, jotka kamppailevat erilaisten fyysisten ja emotionaalisten kipujen, terveyden, painonpudotuksen, ei-riittävästi vaurautta; ihmissuhteita, rahaa.....  Näytän mikä estää heitä olemasta se, joka he todella ovat. Kuinka voimaantua hallitsemaan omaa elämäänsä."

Olen ollut alkuperäisen Reikin - opettaja vuodesta 2003. Reikillä olen itseäni hoitanut yli kymmenen vuotta. Perheeseeni kuuluu japanilainen aviomies ja aikuinen poika.

Olen ollut aina hyvin kiinnostunut Japanista ja lukenut kaikki japanilaiset kirjat, jotka on suomennettu. Japanilainen kulttuuri tuntui minusta hyvin läheiseltä ja ajatusmaailma vastasi omaani.

Kun Reiki -opettajani kysyi ,olisinko halukas Reiki -opettajaksi, kysyin ylhäältä tai siis omalta itseltäni, olenko oikealla tiellä, etten ohjaa toisia väärään suuntaan. Sain hyvin voimakkaan kokemuksen ja vahvistuksen asiasta.

 " Olin avaruudessa sunnattomassa valkeudessa ja minua kiidätettiin ympäri kaunista Maaplanettaamme. Tuo valkeus oli aivan uskomaton ja ajattelin, että täällä avaruudessahan  on valoisaa eikä pimeää. Tunsin ympärilläni olevien henkien rakkauden ja sain tietoisuuteeni ajatuksen, jonka henget viestittivät: " Reiki on yksi tie, jonka avulla voi kehittää itseään.  On olemassa muitakin tapoja tehdä niin, Reiki on yksi tapa. " Katsoessani ylhäältä tätä uskomattoman kaunista planettaamme, ajattelin, että kuinka kaunis ja sädehtivä maapallomme onkaan. Mietin samalla, kuinka saamme planeettamme pysymään näin kauniina? "

 Reikin myötä on vahvistunut tietoisuus siitä, että ajatuksemme vaikuttavat kaikkeen ympärillämme ja muuttamalla ajatuksiamme muutamme maailmaa ympärillämme. Ei meidän tarvitse vaatia muita ympärillämme muuttumaan. Kun itse muutamme tapojamme toimia, ajatella.... muutamme koko ajan maailmaamme.

Minkälaisena itse näemme itsemme, samanlaisina näemme myös muut ympärillämme.

Olen myös Recinnective Healing ja Reconnection Sessio -valtuutettu hoitaja. Nämä uudet taajuudet vahvistavat Reikin voimaa, koska Reiki on yksi osa tuota parantavaa taajuutta. Reiki kurssilaiseni saavat myös nämä taajuudet käsiinsä kuin " kylkiäisenä."

 Lue sivujani  www.reconnection-healing.fi siellä on paljon tietoa.

 Olen myös ThetaHealing(R) intuitiivisen energiahoidon valtuutettu harjoittaja. Lue sivujani www.thetahealing-rita.fi mistä siinä on kysymys.

Pidän myös Enkelikursseja.

Teen enkelikortti - tulkintoja.

Olen Doreen Virtuen valtuuttama enkelikorttitulkintojen tekijä ja myös kouluttaja.

Lue lisää Enkelikurssit ja enkelikortti-tulkinnat

SoulBodyFusion on uusin apuvälineeni

 sielun ja kehon yhdistämiseksi.

Tutustu siihen sivuillani:

www.soulbodyfusion-rita.fi 

Keväällä 2012 kouluttauduin DreamWalker - Unimatkaajaksi.

Opettajaksi kouluttauduin syksyllä 2013.

  Lue lisää

www.dreamwalker-rita.fi

Olen kouluttautunut kesällä 2015 enkeliolento Tobiaksen

ENKELTEN MATKA (JOA) koulun opettajaksi.

Lisää sivuillani www.dreamwalker-rita.fi

Olen myös Tobiaksen ja Adamus Saint Germainin uudistetun

Seksuaalienergioiden koulun opettaja. (SES)

Opettajaksi kouluttauduin syksyllä 2013. ja 2015

www.dreamwalker-rita.fi

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri