Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Reiki - hoito

Täältä voit varata ajan hoitoihin.

 https://nettiaika.fi/RitaForsbergKimuraHoitolaKukkienSilta

 Hoidettava käy selinmakuulle hoitopöydälle. Hoidettavalla olisi hyvä olla mukavat, kiristämättömät vaatteet, joissa on hyvä olla. Reiki läpäise kaikki materiaalit, se menee lyijynkin lävitse. On tärkeää vain olla vastaanottavaisessa tilassa, hengittää ihan normaalilla tavalla ja tarkkailla, mitä maailmankaikkeus on tuomassa hoidettavalle.

Hoitaja koskettaa hoidettavaa käsin, aina vaatteiden päältä. Hoito aloitetaan silmistä, yleensä päästä. Sen jälkeen edetään keholle ja sitten selkäpuolelle.

Hoito kestää noin 1, 5 t, josta aktiivista hoidon osuutta on 1,10 min. Hoidon hinta on 35 euroa, joka sisältää Alv 24 %

Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä, koska kuona-aineet lähtevät paremmin liikkeelle.  Hoito vaikuttaa vielä 24 tuntia vielä sen jälkeen, kun hoitaja on lopettanut hoidon välittämisen.  Tunnepurkauksia, kiukkua... ym...saattaa ilmetä ja ne ovat hoidon vaikutuksia, kun energia puhdistaa pinttyneitä tapojamme ajatella ja toimia. Moni pelkää tunteidensa ilmenemistä, mutta kannattaa muistaa, että ne ovat vain tunteita, eivätkä voi sinua vahingoittaa. Vasta sitten, kun ryhdyt kehittämään niistä tarinaa, ne jäävät vaivaamaan sinua. Anna siis tunteidesi kulkea läpi ja oivalla, että niitä olet kehossasi kantanut vuosikausia ja nyt voit luopua niistä, antaa niiden mennä. (Elimistöön kertyneet kuona-aineet saattavat irrota verenkiertoon ja poistuvat sitä kautta kehosta. Elimistössä kiertävä veri on täynnä epäpuhtaita aineksia ja veressä liikkuva elinvoima, prana on likaantunut. Tämä voi saada aikaan pahan olon. Hakeudu raittiiseen ilmaan hetkeksi. )

Yösi saattaa olla levoton tai voit nukkua kuin tukki. Jokainen on erilainen, riippuen siitä, missä kunnossa keho on. Jos väsyttää, kannattaa levätä ja välttää kovaa liikuntaa. Myös saunomista heti hoidon jälkeen on hyvä välttää. Alkoholin juominen hoidon jälkeen saa aikaan päänsäryn, joten sen nauttiminen kannattaa jättää hoitopäivänä kokonaan.

Neljän päivän Reiki hoito on suositeltavaa. Neljän peräkkäisen päivän hoidossa käydään läpi kaikki neljä kehoa; fyysinen ja eetterikeho, tunnekeho, mentaalikeho ja neljäntenä päivänä hengen ja sielun taso.

Tärkeää on, että hoidettava itse haluaa tulla noihin hoitoihin.

Reikin vaikutus voi olla, että huomaa uudenlaisen rauhan sydämessään ja käsittelee elämässään tulevia tilanteita aivan uudella tavalla. Näkee asiat uudessa valossa. Huomaa rauhallisuuden ja sydämellisyyden olevan tärkeimpiä ominaisuuksia, joita tarvitaan. Jokainen saa siis Reikistä juuri sen, mitä sillä hetkellä tarvitsee.

Reiki vahvistaa ihmisessä kaikkea sitä, mikä on hyvää. Sillä ei voi tehdä mitään väärää. Taiteilijasta tulee luovampi, liikemiehestä parempi liikemies.... kaikki, mikä on parasta ihmisessä, vahvistuu.

Älä käytä mitään tuoksuja tullessasi. Ole avoimin mielin ja vastaanota, mitä maailmankaikkeus haluaa sinun saavan. Paraneminen, eheytyminen tapahtuu usein aivan toisella tavalla, kuin itse osaammekaan odottaa sen tapahtuvan.

Hoidon voi ostaa verkkokaupastani/ Osta hoito lahjaksi / reiki hoito tai jokin muu hoidoistani.....

 

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri