Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Reiki 2 -kurssi                 Uusi maailma

2 - kurssin aikana opitaan, kuinka hoitaa ilman ajan ja paikan rajoitusta. Reiki symbolien käyttäminen voimistaa energian virtausta kymmenkertaiseksi. Kaikki hoitaminen tehostuu, henkinen läsnäolo syvenee.

Kurssin aikana saat valmiudet hoitaa vapaana ajasta ja paikasta. Voit välittää puhdistavaa energiaa menneisyydelle, tulevaisuudelle, tilanteille, ihmisille, kasveille, tiloille....

Voit hoitaa ihmissuhteitasi välittämällä niille lempeää energiaa.

Saat 3 Reikin symbolia ja niiden käyttötavat ja vastuun. Nämä kolme symbolia kuuluvat siis vasta 2 reikiin, koska ne toimivat yhdessä.

Jotkut opettajat opettavat lisäsymboleja, jotka oikeastaan vievät vain takaisin mielen harhojen maailmaan ja kauemmaksi alkulähteestä.

 Mikao Uauin tarkoitus oli ohjata harjoittajat pois turhista sanoista ja muodoista kohti luonnollisuutta ja sulautumista maailmankaikkeuden alkuvoimiin.

Saat energianvirtaustasi aktivoivat symbolit energiajärjestelmääsi. Symbolien säännöllinen käyttö aktivoi intuitiotasi ja sen kuunteleminen tekee elämän helpommaksi. Unien näkeminen voi voimistua.

Reiki 2 käytyäsi voit välittää eheyttävää energiaa menneisyyteen, tulevaisuuteen, nykyhetkeen ihmisille ympäri maailmaa, erilaisille yhteiskunnallisille laitoksille; koululaitos, sairaanhoito, eduskunta, jotta edustajamme tekisivät viisaita päätöksiä, ympäristölle; luontoon eläimille, kasveille, veden puhdistumiselle, sademetsille, katastrofi- alueille, luonnon suojelulle, ilmasto- olosuhteille..... tai vain sinne missä on tarvetta. Oma hoitosi lyhenee 15 min. ja energian määrä kymmenkertaistuu.

Kommentteja 2 Reikin jälkeen: " Vasta nyt tiedän, miten ihana ja hieno juttu Reiki on "

Rva Takatan ja Wanja Twanin perinteeseen nojautuen Reiki 2 kurssi maksoi 420 euroa.

Myös minun Reiki 2 kurssini on tuon saman summan 420 euroa arvoinen.

Tuosta summasta maksan Alv 24 %.

Ilmainen kertausoikeus sisältyy myös tähän kurssiin.

Nyt voit maksaa kurssin normaalina pankkien verkkomaksuna tai käyttää maksutapana monia - verkkomaksutapoja, jotka mahdollistavat sinulle kurssin maksamisen osissa omien tarpeidesi mukaan.  

Kurssi-aikataulun löydät sivulta Reiki-kurssit.

Lue lisää kohdasta kevään ja kesän 2022 - kurssit, kuinka ilmoittaudut sitovasti kurssille verkkokaupan kautta.

Reiki 2 kurssi on joko 1 tai 2 päiväinen riippuen osallistujamäärästä.

 

Diana Cooper ja Reiki

Reiki 2 -vihkimyksen jälkeen Diana Cooper sai tietoisuuteensa seuraavan viestin: " Minä Olen Tri Usui. On hyvin tärkeää, että kaikki kohottavat värähtelytasoaan, ja  reiki - vihkimys on eräs tapa tehdä niin.  Huomaa, että monet ihmiset muistavat tiedostamaan menneet elämänsä Reiki- parantajina tai tuntevat vetoa Reikiin. Ihmiset kinaavat onko oikein vihkiä parantajia - vai myös teknikoita. Molemmilla on paikkansa. Tiedä myös, että erittäin harjaantuneet Reiki - enkelit ovat myös apuna prosessissa. Reikillä on tärkeä osuus tietoisuutemme avautumisessa. " 

Reiki - energia, muiden henkisten voimien tavoin, puhdistaa ja siistii fyysistä kehoa samaten kuin mentaalisia ja emotionaalisia uskomuksiammekin. Se jalostaa vanhoja, kangistuneita uskomuksia, jotta jyrkät mielentilat ja hyödyttömät uskomukset tai asenteet sulaisivat pois. Symbolit toimivat alitajunnassa hajottaen kielteisyyttä.

On tärkeää säilyttää parantavan värähtelyn puhtaus ja aikomusten korkea laatu energiaa käyttäessään. Oikea parantaja käyttää Reiki - voimaa rakkauden ja myötätunnon hengessä, ohjaa sitä vain sinne, mikä on puhdasta ja kaikkien parhaaksi.   (kuten Diana Cooper sanoo....)

 

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri