Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Reiki 1 -kurssi            Itsehoito

Reikissä on kolme vaihetta; Reiki 1, Reiki 2 ja Reiki 3. Kun tunnet tarvetta uudistua, muutosta ja sielusi kaipaa jotakin - silloin Reiki useimmiten tupsahtaa elämääsi.

Reiki 1 - kurssilla opit, miten voit ottaa Reikin elämäntavaksi, joka tuo iloa ja selkeyttä sinulle ja läheisillesi. Reiki on lempeä ohjaaja sisäiseen kasvuun ja hyvinvointiin.

Reiki 1-kurssin aikana tehdään energiajärjestelmän aktivoinnit, joita kutsutaan vihkimyksiksi tai virityksiksi. Nämä voimistavat energian virtausta koko loppuelämäksesi.  Sinut siis viritetään värähtelemään korkeammalla taajuudella. Energiakenttäsi laajenee heti ensimmäisen päivän aikana. Reiki- vihkimykset mahdollistavat sen, että voit rajattomasti välittää Reiki energiaa itsellesi ja muille. Olet siis kanavana elämänvoimalle.

Saat tiedon siitä, kuinka Reiki toimii.

Reikin historia alkaen Mikao Usuista kuuluu kurssin ohjelmaan. Saat siis tiedon omasta reiki sukupuustasi.

Opit itsehoidon ja toiselle tehtävän hoidon ja niitä harjoitellaan kurssin aikana.

Saat myös Reikin- etiikan ohjaamaan elämän tiellä.

Kurssilaiseni saavat myös "kylkiäisenä" Reconnective Healing taajuudet käsiinsä. ( Huom! Kuitenkaan et voi mainostaa olevasi Reconnective Healing harjoittaja)

 Kurssi on kahden päivän mittainen ( klo 11-17 molempina päivinä) ja sen hinta on 111 euroa, joka sisältää Alv 24 %. Kursseillani on ilmainen kertausmahdollisuus. ( jos kurssilla on tilaa)

Kurssin jälkeen voi välittää Reiki - energiaa itsellesi ja muille. Kun hoidat itseäsi päivittäin energian virtauksesi voimistuu ja saat selkeyttä päivääsi ja yöhösi. Reiki avaa tunnelukkoja ja lempeällä tavalla johtaa sinut siihen alkuperäiseen itseesi, jonka olet unohtanut.

Reiki 1 on kontaktihoito, hoidettavan on oltava paikalla, kun taas Reiki 2 mahdollistaa hoidot niin, ettei hoidettavan tarvitse olla paikalla. Voit siis välittää tasapainottavan, eheyttävän hoidon minne tahansa haluat käytyäsi reiki 2 kurssin.

Kurssilla ei ole ikärajaa ylös päin, mutta ikää on oltava 4- vuotta , jolloin energiakanavat ovat riittävästi kehittyneet.

Uudet lisäsymbolit, joita jotkut opettajat ovat kanavoineet, vievät reikin harjoittajan vain takaisin harhojen maailmaan ja etäännyttävät hänet alkulähteestä.

 Mikao Usuin tarkoitus oli ohjata reikin harjoittajat pois turhista sanoista ja muodoista kohti luonnollisuutta ja sulautumista maailmankaikkeuden alkuvoimiin. Siksi reiki 1- kurssilla ei opeteta symboleja, koska 3 symbolia, jotka saadaan 2- kurssilla, toimivat kaikki yhdessä.

 Nyt mahdollisuus maksaa kurssi normaalina pankkien verkkomaksutapana tai käyttää oman tarpeesi mukaan erilaisia osamaksu mahdollisuuksia. Käytössä Checkout Finland maksujärjestelmä.

Kurssi-aikataulun löydät sivulta Reiki- kurssit.

Lue lisää reiki kurssit kohdasta, kuinka ilmoittaudut kursseille verkkokaupan kautta. (Kevään ja kesän 2022 - kurssit)

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri