Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Sielun tulkki

Sielun tulkkisarjassa esitellään hoitajia, parantajia, näkijöitä ja muita henkisen tien raivaajia, joiden tehtävä on tuoda iloa ja valoa ihmisten elämään.

Sielunpeili lehden kirjoitus Teksti Kaisa - Liisa Ikonen

Rita Forsberg-Kimura:” Ilo on aisti”

1. Kuka olet ja mitä teet? Olen Rita Forsberg-Kimura, ”ennen nuori” selvänäkijä, reiki-opettaja, enkelienergia- ja seksuaalienergiakouluttaja ja Dream Walker Death -kouluttaja. Selkeytän ihmeellisille, lahjakkaille, kipuileville ja kamppaileville ihmisille, mikä heitä estää olemasta niitä mahtavia olentoja, joita he todellisuudessa ovat. Olen tehnyt henkistä työtä näkyvästi vuodesta 1999 lähtien, sitä ennen toimin käsityöalan yrittäjänä. Vuodesta 2012 olen toiminut yrittäjänä turkulaisessa Hoitola Kukkien Sillassa.

2. Millainen henkinen polkusi on ollut? Vietin lapsuuteni taiteilijaperheessä, jossa kannustettiin itseilmaisuun ja luovuuteen. Opin kulkemaan aistit avoimina ja luottamaan intuitioon. Olen aina sisäisesti tiennyt joitain asioita kuten sen, että jokainen meistä on sielullinen, ikuinen ja kuolematon henkiolento. Olen pohtija luonteeltani. Koululaisena minua askarrutti Raamatun jumalakäsitys, joka tuntui ankaralta ja armottomalta. Minun käsitykseni jumaluudesta oli täysin toisenlainen. Tutkin nuorena paljon vanhoja filosofioita ja uskontoja, ja lopulta ne alkoivat tuntua naiiveilta. Palasin tietoisuuteen sielujen kuolemattomuudesta ja ymmärsin, että ihminen itse rajoittaa itseään uskomuksillaan. Aloin löytää ja lopulta oivalsin oman enkelialkuperäni. Olen kulkenut henkistä laajenemista kohti monien vuosien ajan, monissa elämissä. Nyt astelen käsi kädessä sieluni kanssa, kuunnellen oman sydämeni laulua. Elän elämääni ollen läsnä kaikessa, jokaisessa hetkessä.

3. Millainen maailmankatsomuksesi on? Katson elämää aina sieluni silmin. Sielu ei koskaan arvostele tai tuomitse, vaan se tietää, että minä olen sielun heijastuma, jonka tulee käydä läpi kokemuksia, joita sielu ”tarvitsee”. Jokainen kokemus, vaikeakin, on tärkeä, sillä kokemukset laajentavat sielun viisautta. Siksi sielun näkökulmasta näkee laajemman kuvan ja voi päästää irti mielen rajoituksista. Ei ole kysymys uskonnosta vaan tietoisuudesta – kristallinkirkkaasta, selkeästä tietoisuudesta, jonka kautta sallin paitsi itseni, myös muiden olla juuri sellaisia kuin he ovat. Jokainen on juuri siellä missä hänen on oltava saadakseen sielulle sen tarvitsemia kokemuksia.

4. Millä tavalla autat ihmisiä? Harjoitan monia hoitomuotoja kuten reikiä, ThetaHealing, Reconnective Healing ja selvänäköisyyttä. Kuolematietoisuus on minulle tärkeää: tällä hetkellä DreamWalker-kurssit ovat toimintani keskeistä antia. Niillä opitaan saattamaan henki kukkien sillan yli enkelikotiin sen jälkeen, kun fyysinen keho päättää vaelluksensa. Olen itse saattanut muun muassa oman äitini ja isäni tuolle matkalle ja ne ovat olleet hienoja, haikeita kokemuksia. Kuolemanpelko on ihmiskunnan suurin pelko, ja kun siitä päästään yli, ymmärretään, että kuolema ei ole kamala vaan aika kaunis asia. Kurssien ja hoitojen avulla muistutan ihmisiä heidän todellisesta alkuperästään. Suurin osa ihmisistä vähättelee itseään, vaikka jokainen meistä on mahtava olento. Autan ihmisiä muistamaan rakkauden, joka on jo jokaisessa meissä olemassa. Yritän saada ihmiset näkemään ilman syyllisyyttä, kuinka elämän epämukavatkin kokemukset ovat olleet sielulle tärkeitä. Kun oivaltaa itsessä asuvan rakkauden ja jumaluuden, alkaa suhtautua elämään aivan uudella tavalla ja löytää kauneutta ja rakkautta myös muista.

5. Mistä saat elämääsi iloa? Jo se, että saa olla olemassa, on valtava ilon asia! Ilo on tapa havainnoida todellisuutta ympärillä. Ilo ei synny suorittamalla, vaan ilo on aisti, se on pohjavire kaikkien kokemusten tuolla puolen. Kaikesta löytyy iloa ja olemassa oleminen tarkoittaa ilossa olemista. Itse saan erityisesti iloa musiikista ja perheestäni, mutta tärkeintä on muistaa, että ilo ei riipu ulkoisista tekijöistä, vaan se on koko ajan läsnä minussa: minä olen ilo, I Am Joy. Ilo on sielun laulua ja sen voi tuntea, vaikka mieliala olisi millainen tahansa. Kaikkien tunteiden ytimessä on ilo, kun sallii ja tiedostaa sen läsnäolon.

6. Miten vaalit terveyttäsi ja hyvinvointiasi? Tietoinen hengitys, riittävä veden juominen ja pieni liikunta saavat energian liikkumaan kehossa. Sallin kaikkien energioiden palvella minua. Osaan rentoutua enkä murehdi turhia ja olen kiitollinen kaikesta elämässäni. Rakastan, arvostan ja kunnioitan itseäni, hyväksyn itseni ja luotan itseeni. Kun pidän huolta itsestäni, minun on helppo pitää huolta myös muista.

7. Mitä toivot tulevaisuudelta? Tulevaisuus ei ole huomenna, ensi viikolla tai ensi vuonna, vaan kaikki on jo täällä. Tulevaisuus on sitä, mitä ei ole vielä oivallettu. Kyse on joka hetki siitä, mitä valitsen. Siksi minulla ei ole tulevaisuudensuunnitelmia; etsijäaspektini ei enää etsi mitään. Nyt jaan sitä viisautta, jota olen kerännyt niille, jotka haluavat sitä kuulla. On kiva pitää kursseja ja tavata hoidoissa ihania ihmisiä kasvokkain. Toivon, että yhä useampi ihminen tiedostaisi, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus nähdä laajempi näkökulma siitä todellisuudesta, jossa elää ja yhdistyä omaan itseensä, omaan sielukokemukseensa ja omaan elämäänsä. Viestini jokaiselle on: sinä olet henki, kokonainen ja viaton – kaikki on jo annettu anteeksi, miksi siis pidät vielä kiinni 

angel-2450363_1920.jpg

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri