Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole - verkkokurssi

Kurssi kertoo kuoleman jälkeisestä elämästä ja toivon sen auttavan monia pääsemään eroon kuoleman ja elämisen pelosta. Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurimpia pelkoja. Kukaan ei oikein halua puhua kuolemasta. Siitä vaietaan ja se on piilotettu sairaalan seinien sisälle  Kuolema on erotettu elämästä ja kuitenkin kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien. Kuolemasta on luotu elämää suurempi demoni.

Kuolema on suuri siirtymävaihe ihmisen elämässä, jossa Henki palaa luonnolliseen alkuperäiseen olomuotoonsa. Sinä enkeliolento loit kuoleman, jolla Henki voi palata luonnolliseen olomuotoonsa. Nykyinen kuoleman tapahtuma on häpeällinen ja on aika palauttaa kuolemalle se kunnioitus, jolla aikaisemmin kohtasimme kuoleman.

Kurssilla käsitellään kuoleman jälkeistä elämää, uskomuksia kuolemasta ja Maan Lähialueita, mitä siellä tapahtuu ja paljon muuta tärkeää tietoa kuolemaan liittyen. Mikä saa siirtyvän hengen jäämään fyysiselle tasolle, eikä poistumaan maan piiristä. Paljon sellaista, jonka olet unohtanut.

Kurssi ei ole synkkä vaan ilo ja rakkaus ovat läsnä koko ajan. Minulle itselleni tietoisuus kuolemasta on ollut elämää suuresti muuttava kokemus ja rakkaus elämää kohtaan syveni, kun huomasin molempien kauneuden - elämän ja kuoleman - molempien kauneus näyttäytyi minulle uudessa valossa.

Kurssilla voit edetä ihan omaan tahtiisi, koska saat heti koko materiaalin käyttöösi. Kurssin sivujen kautta voit laittaa viestiä minulle, jos haluat keskustella sinua askarruttavista asioista. Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.

 Tästä voit ostaa kurssin 

IMG_1690.jpg

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri