Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Ylösnouseitten Mestareiden

Tobiaksen ja Adamus Saint Germainin Seksuaalienergia koulu (SES) Turku

 Toteutus aikaa ei ole päätetty.

Verkkokaupan kautta voi myös maksaa ja ilmottautua samalla.

Psyykkisten ja fyysisten energioiden väärinkäytön ymmärtäminen ja eheytyminen uudessa tietoisuudessa. Oivalluksia miksi ihmiset manipuloivat toisia, miksi taistellaan maan päällä..... miksi saa monia vastauksia ja muuttuu suuriksi oivalluksiksi  ...ja näin on...

SES - kurssi on kolmipäiväinen työpaja, joka sisältää kuusi Geoffrey Hoppen välittämää opetuskokonaisuutta. Ne esitetään englanninkielisinä videoina suomenkielisin tekstityksin. Työpaja tarjoaa runsaasti syvällistä tietoa, mutta on sen lisäksi ennen kaikkea hyvin henkilökohtainen kokemus.

Henkilökohtaisen kokemuksen tueksi ja syventämiseksi suosittelemme pitämään myös illat vapaina muusta ohjelmsta. Vaikka kurssi tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaisiin ratkaisuihin ja syvään muutokseen, se ei ole kuitenkaan terapiaa. Pikemminkin se inspiroi tietoisuutta ja edistää osallistujan sisästä riippumattomuutta.

Tunnistatko elämäsi tuskalliset,toistuvat mallit? Tunnetko itsesi usein voimattomaksi tilanteen uhriksi? Energian väärinkäytöllä on moninaisia muotoja. Se ei ilmene vain seksuaalisena väärinkäyttönä vaan myös psyykkisenä hyökkäyksenä perheessä, työssä tai yhteiskunnassa. Se on kuin virus, joka muuttuu ja lisääntyy alituisesti ravitakseen itseään.

SES - kurssikokemus osoittaa vakuuttavasti, millä tavoin energian väärinkäytön dynamiikka toimii ja miten virus näyttäytyy arjessa tai naamioituu. Se aiheuttaa itsen sabotointia, voimattomuuden ja syyllisyyden tunteita, pelkoja ja toistuvia vanhoja malleja. Jos se tunnistetaan ja vapautetaan, voivat syvät, usein ikivanhat haavat parantua juuriaan myöten. Avain siihen on meissä itsessämme, ehdottomassa Itsen rakastamisessa, hyväksymisessä ja myötätunnossa.

Hyvin yksinkertainen ratkaisu pystyy selkeyttämään tarinaamme ja lopettamaan manipulaation ja energian varastamisen. Kuvittele tätä potentiaalia: se sisältää uudella tavalla koettavan seksuaalisuuden, mutta menee sitä paljon pidemmälle. Lähes kaikki osallistujat pitävät tätä seminaaria syvällisen vapauttavana ja elämää muuittavana.

Kurssi on tarkoitettu erityisesti niille, jotka

*ovat elämässään kohdanneet ja kokeneet hyväksikäyttöä sen laajassa merkityksessä

* käsittelevät terapauttina tai muussa työssään asiakkaiden kanssa tätä teema - aluetta

*etsivät energiadynamiikan syvempää ymmärrystä uuden tietoisuudennäkökulmasta

* ja kaikille niille, jotka haluavat taas tuntea elämän ilon ja täyteyden

           " Et ole koskaan yksin"

                        

                     TOBIAS

TObias, enkeli ja ylösnoussut mestari on elänyt maapallolla samoin kuin Adamus Saint - Germain. Jotkut tuntevat hänen elämänsä Toditina " Tobitin kirjasta" Raamatun apogryfysisissä kirjoissa. Hän on opettanut rakastavasti Crimson Circlen piirissä vuodesta 1999 alkaen ja ollut tukemassa suurinta ihmiskunnan koskaan kokemaa tietoisuuden kehitystä. Vuonna 2009 hän aloitti uuden elämän ihmisenä maapallolla. Hänen ydinolemuksensa tukee edelleen rakastavasti kaikkia, jotka ovat kokemassa henkistä muutosta ja löytämässä Jumalan itsesään.

   ADAMUS SAINT GERMAIN 

Ylösnoussut Mestari, professori, opettaja, alkemisti... Euroopan ihmemies, joka vaikutti erityisesti 1700 -luvulla Euroopan hoveissa.... hän yritti varoittaa Ranskan kuningasta lähestyvästä vallankumouksesta.... turhaan... kuninkaalliset olivat liian ihastuneita valtaan ja vallan käyttöön... ja niin Saint Germain siirtyi Amerikkaan ja vaikutti Amerikan itsenästymiseen ja vaikuttaa yhä Amerikassa.....

KURSSILLA ENERGIOILLAAN TUKEMASSA OVAT TOBIAKSEN JA ADAMUS SAINT GERMAININ LISÄKSI ARKKIENKELI RAFAEL, KUTHUMI, KWAN YIN JA MARIA MAGDALEENA JA SUURI RYHMÄ TAIVAALLISIA ENKELEITÄ..

Geoffrey Hoppe ja hänen vaimonsa Linda ovat välittäneet Tobiaksen, Adamus Saint - Germainin ja Kuthumi Lai Singhin sanomia vuodesta 1999 alkaen Crimson Circlen seminaareissa, jotka on omistettu yksilön voimaanuttamiselle ja elämälle Uudessa Energiassa.

HUOM! OTA YHTEYTTÄ, JOS HALUAT TULLA KATSOMAAN 57 MIN KESTÄVÄN SES - KURSSIN ESITTELY VIDEON. Järjestän tilaisuuden sinulle sopivana aikana.

Rita  050-5757753

 Lue myös http://www.dreamwalker-rita.fi

Opettajina Reetta Lappalainen js Rita Forsberg-Kimura

Kursseille ilmoittaudutaan suoraan Crimson Circlen nettisivujen kautta. Autan jos tarvitset apua onlin - ilmoittautumisessa.

HUOMIO! VERKKOKAUPASSA ON MAHDOLLISUUS MAKSAA KURSSEJA OSAMAKSULLA.... USEITA ERI MAKSUJÄRJESTELMIÄ KÄYTTÄEN.  VALIKOSSA OSTA HOITO ITSELLE TAI LAHJAKSI/ CRIMSON CIRCLEN KURSSEJA OSAMAKSULLA....

Crimson Circlen suomenkieliset nettisivut löytyvät osoitteesta

www.crimsoncircle.com Suomen lipun alta. Kurssini löytyvät kohdasta Tapahtumia/ Opettajien pitämät työpajat

Siellä löytyy tiedot tulevista kursseista, niiden hinnoista sekä suomalaisista opettajista, samoin kuin linkki kurssien YouTube - esittelyvideoon.

Ota yhteyttä, jos haluat osallistua kurssille.

Rita

 puh 050-5757753

Päivitetty SES yhdessä Tobias ja Adamus Saint Germain

https://youtu.be/JTwXAhzoXmA

http://www.youtube.com/watch?v=Pb_Xele9cTA

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri