Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Magneettikorut - lisää energiaa!

Tiedetään, ettei elämä maapallolla olisi mahdollista ilman maan magnetismia. Uusimmat tutkimukset osoittavat, että monet niin sanotuista sivilisaatiosairauksista, varsinkin degeneroitumisprosessi, , johtuu ympäristöstä, heikentyneestä tai jopa kokonaan puuttuvasta magneettikentästä.

VESI on kaiken elämän perusaine ja päärakennusmateriaali ja tärkein perusravintoaine! Se symboloi elinvoimaa, puhdistumista ja uudistumista. me kaikki tarvitsemme vettä elääksemme. Kaikissa kehomme aineenvaihdunnassa tarvitaan vettä.

VESI - ELÄMÄNELIKSIIRI. Kehon puhdistumisprosesseja voidaan tukea huomattavasti juomalla magnetisoitua vettä. Kulaus " vesitikkua" joka aamu voi parantaa elämänlaatua huomattavasti. Nivelrikko-oireet voivat helpottua ja vesi voi toimia jopa vilustumiseen. Se tuo enemmän energiaa.

Sivuillani kerrotaan kuinka voi helposti magnetisoida juomavetesi magneettitikulla tai magneetti alustalla. Vesitikku ulostuslääkkeen sijaan. Kaksi lasia magnetisoitua, energisoitua vettä ja aineenvaihdunta toimii loistavasti.

https://kotisivukone.fi/app/www/reikiritaforsbergkimura.kotisivukone.com/tuotteet.html?id=14/

Verkkokaupassa on myynnissä magnetisoivia vesitikkuja.

Lue lisää. Täällä on paljon tietoa.

http://rita.magnetix-wellness.com/fi/

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri