Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Mitä on Reconnective Healing?

Reconnective Healing on apu muutoksien aikana.

Reconnective Healing eli uudelleen yhdistävä hoito on hoitomuoto, joka on planeetallamme ensimmäistä kertaa. Se on uutta, se on erilaista ja kuitenkin siinä on jotakin tuttua. (Tuttua, koska se tulee maailmankaikkeudesta. Uutta, koska energia on muuttunut hienovaraisemmaksi ja meillä jo olevat hoitomuodot eivät enää ole ehkä riittäviä.) Reconnection on enemmän, kuin meillä aikaisemmin olleet hoitomuodot. Me olemme ansainneet sen ja olemme voimaantuneet niin, että pystymme välittämään sitä. Se yhdistää meidät maailmankaikkeuteen sekä takaisin alkuperäiseen itseemme, siihen keitä me todella olemme. Hoidot vaikuttavat fyysisellä psyykkisellä ja henkisellä tasolla sekä niiden yläpuolella, joka sisältää evoluution syvimmän olemuksen.

Reconnective Healing ei erityisemmin hoida mitään, mutta jos sen läsnäollessa sallit itsesi palautua tasapainoon, niin sinä teet sen. 

Reconnective Healingin avulla sinun on mahdollista palauttaa tasapaino elämäsi eri osa-alueille. Hoito poistaa sinusta erilaisia tukoksia ja esteitä, jotka ovat paranemisen, eheytymisen tiellä.

Kun kokee Reconnection - taajuutta, on valon ja information vaihdossa maailmankaikkeuden korkeiden tasojen kanssa. Reconnection - ilmiö yhdistää sinut luovaan alkulähteeseen, alkuperäiseen, kaikelle elämälle kuuluvaan, syvään yhteenkuuluvaisuuden tunteeseen. Kyse ei ole pelkästään takaisin siirtymisestä: kyse on eteenpäin menosta kohti jotakin aivan uutta ja erilaista.

Reconnective Healing hoito kestää tunnin, josta aktiivisen hoidon osuus on 30 - 45 min. Taajuudet alkavat vaikuttaa jo ennen hoitotapahtumaa ja jatkavat työskentelyään kauan sen jälkeen.

Hoitokertoja suositellaan 1-3 kertaa 2 viikon sisällä.

Reconnective Healing hoidon voi saada myös kaukohoitona.

Hoidon voi ostaa verkkokaupan kautta. 

Ajanvaraus paikan päällä tehtyyn hoitoon:

https://nettiaika.fi/RitaForsbergKimuraHoitolaKukkienSilta

Lukea voi lisää sivuiltani:

reconnection-healing.fi

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri