Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Energiaparantaminen maan päällä.

Energioiden sääteleminen on tärkeää maan asukkaille. Energiaparantaja käyttää alitajuista henkistä tietoaan työskennellessään ihmiskehossa. Tällaiset sielut pitävät hyvin tärkeänä kehittää taitojaan mm reikin avulla.

Meitä voisi kutsua "muuntajiksi". Teemme kaikenlaisia korjaustöitä maan päällä - olemme kuin siivousryhmä, muunnamme kehot takaisin tasapainoisemmiksi. On ihmisiä, jotka toistavat samoja virheitä yhä uudestaan ja polkevat paikoillaan. Meidän tehtävämme on etsiä heidät ja poistaa tukoksia, jotta he voisivat tehdä parempia päätöksiä, saada itseluottamusta ja oppia arvostamaan enemmän itseään. Kuitenkin tärkein työ on työskennellä ensin itsensä kanssa. Saada omat enrgiat tasapainoon ja siten vaikuttaa ympärillään oleviin energioihin.

 Kehossa voi olla paljon myrkyllistä energiaa, johtuen negatiivisista tunteista, ajatuksista...sen pois saaminen kehosta ja kehon tasapainottaminen on tavoitteemme. Sielu voi kokea olevansa vaurioitunut tullessaan kehoon. (Sielua ei kuitenkaan voi mikään tahrata) Maallinen kehomme on kiinteää ainetta, alkukantaista eläimellistä energiaa, joka on tiheää. Sielun energia on luonnostaan puhdasta ja jalostunutta eikä se aina sekoitu hyvin ihmiskehon energioiden kanssa.

Reiki-hoitaja täyttää aukot ihmisen energiakehossa ja palauttaa sen symmetriseen tasapainotilaan. Kielteisen energian aiheuttamat tukokset tekevät meistä tehottomampia. Sielun ja kehon on elettävä rauhassa keskenään, jotta olisimme toimintakuntoisia. Luova minuutemme pystyy silloin tekemään paremmin yhteistyötä aivojemme kanssa.

Reikin on todettu olevan syvärentouttavaa, lievittävän akuutteja ja kroonisia kiputiloja, helpottavan ahdistusta, kohottavan mielialaa, stressiä helpottavaa sydämen sykkeeseen ja verenpaineeseen vaikuttaen, lihasjännitykseen auttavaa, parantaen hapenottokykyyn liittyviä arvoja eli hemoglobiini - ja hematokriittiarvoja ja veren glukoosi arvoja.

Kun elämme sopusoinnussa sisäisen ja ulkoisen maailman kanssa, meillä on enemmän energiaa käytössämme niin fyysisesti, henkisesti kuin ympäristömmekin suhteen

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri