Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Kurssin jälkeen.

 Reiki -itsehoito on tasapainottava, puhdistava ja eheyttävä apuväline, joka vie kasvuamme kohti meditatiivista kokemusta. Reiki 1 - kurssin jälkeen on tärkeää välittää itselleen päivittäin energioita tasapainottava itsehoito. Päästämme hetkeksi irti ulkoisesta tavastamme järkeillä taukoamatta pohtimalla arkielämän ongelmiamme ja tapahtumia. Rentoudumme jännittämättä ja keskitymme kulloinkin käsiemme alla olevaan kehon alueeseen ja voimme ruveta havainnoimaan Reiki- voiman virtausta ennen pitkään.

 Kehon fyysiset tuntemukset on aluksi helpointa tunnistaa, mutta myös tunne-elämän ilmiöt tulevat tietoisuuteemme. Ne ilmenevät kiukun purkauksina, pettymyksenä, itsesyytöksinä tai esim. ilona pienistäkin asioista elämässämme.

Näiden tuntemusten tulee yksinkertaisesti vain antaa olla,  antamatta niille energiaa. Jos taas annamme niille periksi ja rupeamme kelaamaan niitä mielessämme jatkuvasti päivästä toiseen, jatkamme vain tietoisesti itsemme kiihottamista ajatuksilla. Tietoisuuteen hetkellisesti tullut asia kuuluu vain katsoa ja antaa sen kulkea ohi kuin filminauha. Katso tätä kaikkea tuomitsematta  ja negatiiviset asiat yksinkertaisesti alkavat löystyä ja kadota tyhjyyteen ja tunnet itsesi vapaaksi, iloiseksi ja onnellisemmaksi.

 Kun tarkkailee kehon reaktioita ja esille nousevia tunteitaan, on hengityksen seuraaminen klassinen oiva apukeino. Ajatusten ja tunteiden noustessa pintaa, yksinkertaisesti suuntaa tarkkaavaisuutesi hengitykseesi ja käsiisi.

 Jokainen Reiki-itsehoito hetki voi muuttua meditaatiohetkeksi. Ennen nukkumaanmenoa itselle välitetty Reiki-hoito antaa irtonaisuuden ja laajentuneen tietoisuuden uneen mukaan. Tämä tuo myös seuraavaan päivään levollisuutta ja kykyä käsitellä ongelmia.

Sisäinen ilo ilman, että siihen vaadittaisiin ulkoisia tapahtumia, on suuri lahja.

Sielu sädehtii iloa jatkuvasti.

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri