Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Vihkimykset tai viritykset kurssilla.

Jokainen saa Reiki- vihkimyksessä seuraavat ominaisuudet ja kyvyt; 

 * Hänestä tulee Reiki-kanava. Laskemalla kätensä omalle tai hoidettavan keholle, hän voi antaa Reikin vain virrata kauttaan itseensä tai hoidettavaan.

* Hänen herkkytensä tuntea hienompia energioita lisääntyy. Erityisesti käsissä on havaittavissa aivan uusia tuntemuksia. 

* Reiki- kontaktissa virtaa ainoastaan kaikkiallinen elämänenergia. Reiki- hoitajan henkilökohtainen energia ei pääse hoidettavaan eikä Reiki- hoitajasta  voi vetää hänen henkilökohtaista energiaansa. Lisäksi tämä suoja estää tiedostamattomien, epätasapainoisten ajatusrakennelmien vaikutuksen hoidettavaan.

* Hän on suojassa myös hoidettavan tasapainottomilta energioilta. Tämä Reiki- vihityn ominaisuus estää hoidettavan epätasapainoisten ajatusrakennelmien siirtymisen hoitajaan. 

 Nämä neljä reikin peruskykyä tai - ominaisuutta ovat kaikille samat. Sen sijaan vihkimysten fyysiset ja henkiset vaikutukset ovat jokaiselle erilainen kokemus. Vihkimysten jälkeen seuraa sisäisen puhdistumisen aika, jota on hyvä tukea ja edistää tekemällä päivittäin itselleen Reiki-hoito. Tämä puhdistautumis - ja selkiintymisaika vaikuttaa kehon tasolla, mutta suurin vaikutus tapahtuu kuitenkin kokonaispersoonallisella tasolla ja näin ollen koko elämässä.

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri