Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Kokemuksia Reikistä

Hoitokokemuksia:

Avoimessa Reiki-illassa pöydän äärellä istuessamme ja kertoessani Reikistä, eräs kuulija sanoi : "Jalassani oleva jatkuva kipu loppui äkkiä. " Hoito ei siis ollut vielä alkanut ja hän tunsi jo helpotusta kiputilaansa. Hoidon jälkeen jalassa ei ollut minkäänlaista särkyä ja hoidettavalla oli hyvä olo.

Moni kuvailee hoidossa kokevansa lämmön ja turvallisuuden tunnetta.  Kehossa tuntemusta elämänvoiman virtauksen lisääntymisenä. Rakkauden ja ilon tunne, hyvä olo ja joku jopa puhkeaa nauruun hoidon aikana. Kurkkukeskuksen aluetta puhdistettaessa, hoidettava tuntee, että henki kulkee paremmin. 

 Joillakin on painottomuuden tunnetta, oma keho tuntuu kevyeltä ja  tuntee olevansa poissa kehostaan. ( Painottomuuden tunne on oikestaan normaali olotilamme, siis olla pois kehosta.) Kädet lämpenevät ja joku näkee värejä, violettia, vihreää, sinistä, punaista , sateenkaaren värejä , valkoista valoa......

Erään hoidettavan tuntemukset olivat seuraavat ; " Olin kuin kahdessa eri maailmassa. Välillä olin veden alla, välillä olin taas korkealla vuoristossa. Näin sinisiä valoja ja rauhallisen maiseman, jossa oli pitkää ruohikkoa. Välillä olin taas meressä ja uin valaiden kanssa. Turvallinen lämpö oli koko ajan läsnä. "Hoidettava sanoi käsiensä tuntuvan välillä painavilta  ja sormissa ja selässä tuntui pientä kipua, joka loppui yhtä äkkiä kuin oli alkanutkin. "Minulla oli leijaileva olo ja vaalea valo ympäröi lopussa koko olemukseni ja tunsin suussani makean maun. "

Kurssin vaikutuksia:

Rauhallinen ja tyyni olo. Muutokseen sopeutuminen on ollut helpompaa. Kurssi on selkeyttänyt elämän tilanteita. Myös suuttumisen ja vihaisuuden hallinta paranee.  Tarkkailee sanojaan ja ajatuksiaan tarkemmin. Migreeni ja pehmytkudosreuman säryt loppuivat, ovat monen kommentteja. Oma intuitio on myös voimistunut, sitä vain tietää asioita.

Lapset ja eläimet rakastavat näitä hoitoja, sanoi eräs kurssilainen.

Kurssille yleensä tullaan, koska reiki- sana on tullut niin monesti esille, joko lehtikirjoituksissa tai joku on kertonut reikistä.... Jokainen on kokenut reikin omalla tavallaan, jokaiselle kurssi tuo sitä, mitä hän sillä hetkellä tarvitsee.

Moni sanoo, että oli vain tultava kurssille. Oman intuition noudattaminen on tuonut monen kurssille.  Itsehoidon mahdollisuus on Reikissä loistava ominaisuus ja jokainen hoitotyötä tekevä voi puhdistaa taakat pois " harteiltaan". Jaksaa paremmin kohdata elämän kokemuksia, kun oivaltaa ne eri tavalla.

 

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri