Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Numerologia / Voit tilata verkkokaupan kautta ilman toimituskuluja./ Tuotteet

Enkelit selittävät meille mitä numerot 111,222,333,444,....jne tarkoittavat.

Saatat nähdä toistuvasti samoja  numeroita lyhyen ajan sisällä. Numerot rekisterikilvissä, puhelimen numerot, digikellot kertovat, että enkelit ja oppaat haluavat muistuttaa sinulle, " Hei, täällä me olemme kanssasi koko ajan. Aloita keskustelu meidän kanssamme.  "

Numero 111 kertoo, että tarkkailisit sanojasi ja ajatuksiasi niin, että ne todella sopivat yhteen sen kanssa, mitä oikeasti haluat. Älä anna energioitasi millekkään pelon tunteelle, koska energeettinen portti on avautunut sinulle ja kaikki toiveesi toteutuvat nyt nopeasti. Numerosarjan sydän- energia on 1. Olemme kaikki yhteydessä toisiimme ajatustemme kautta. Olemme kaikki YKSI- kokonaisuus. Tarkkaile siis ajatuksiasi.

Numero 222 kehottaa sinua luottamaan. Kaikki tulee menemään hyvin. Älä murehdi mistään, koska kaikki tulee ratkeamaan kauniisti kaikkien parhaaksi. Numeron 2 sydän- energia kertoo luota ja ole rohkea. Kaikki pyyntösi ja rukouksesi on kuultu ja ne ovat ilmenemässä, vaikka et vielä niitä näekkään.

Numero 333 kertoo, että Ylösnousseet Mestarit työskentelevät kanssasi päivin ja öin......monella tasolla. He rakastavat, suojelevat ja ohjaavat sinua koko ajan. Numero 3 sydän- energia  kertoo, että Ylösnousseet Mestarit, kuten Jeesus, ovat lähelläsi. He vastaavat pyyntöihisi ja rukouksiisi ja haluavat auttaa sinua.

Numero 444 kertoo, että tuhannet enkelit ympäröivät sinua tällä hetkellä, rakastaen ja tukien sinua. Sinulla on hyvin vahva ja selkeä yhteys enkeleiden lähteeseen ja olet itsekin Maaenkeli. Älä pelkää mitään..... kaikki on hyvin. Numero 4 kertoo, että enkelit ovat kanssasi. Kutsu heitä apuun, pyydä heiltä ohjausta ja rakkauden ja turvallisuuden tunnetta elämääsi.

Numero 555 kertoo, että suuret muutokset ja huomattavat muodonmuutokset ovat ulottuvillasi nyt. Sinulla on mahdollisuus murtaa kristallisoituneet, jähmettyneet tavat toimia ja löytää se ihmeellinen elämä, jota todella haluat ja toivot. Numero 5 kertoo muutoksesta, alkemiasta , vapautumisesta....Jokin elämässäsi on muuttumassa tai muuttuu. Älä pelkää muutosta, koska se vie sinua parempaa kohti.

Numero 666 kertoo, että on korkea aika keskittyä Henkiseen olemukseesi  tasapainottaaksesi , parantaaksesi, eheyttääksesi omaa elämääsi. Kerro Taivaalle kaikki pelkosi koskien aineellista turvallisuuttasi. Ole avoin vastaanottamaan apua ja rakkautta sekä ihmisiltä että enkeleiltä. Numero 6 viestittää maallisista asioista, kuten omaisuudesta,kaikesta maallisessa elämässä tarvittavasta......Tasapainota noita huoliasi luottamalla ja keskittymällä henkiseen ohjaukseen ja sen tuomaan runsauteen.

Numero 777. Onneksi olkoon!!! Olet kuunnelut tarkoin Taivaallista, Jumalallista ohjausta ja olet käyttänyt viisautta hedelmälliseen toimintaan. Vastaanotat nyt palkkiotasi. Sinun toimintasi inspiroi ja auttaa muita. Jatka siis hyvää työtäsi. Taivas kiittä sinua hyvästä työstäsi. Numero 7 sydän-energia kertoo sinun olevan aivan oikealla polulla. Jatka työtäsi.

Numero 888 viestii, että maailmankaikkeus on runsautta ja anteliaisuutta täynnä ja sinä olet oppinut kuinka askel askeleelta olla jatkuvassa runsauden virrassa. Suurenmoiset taloudelliset tilaisuudet ovat käytössäsi, nyt ja tulevaisuudessa. Numero 8 sydän-energia kertoo, että taloudellista runsautta on tulossa .

Numero 999 viesti on selkeä. Käy työhön Valotyöntekijä! Maailma tarvitsee sinun jumalallista elämäsi tarkoitusta juuri nyt. Aloita Pyhä työsi viivyttelemättä. Numero 9 kertoo sinulle jumalallisen elämän tehtäväsi olevat luontaisten lahjojesi, intohimojesi ja mielenkiintojesi kohteena olevien asioiden jakamiseta muiden kanssa. Kaikki se mitä jaat  lisääntyy. Rakkaus lisääntyy jaettaessa, samoin tieto.......

 

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri