Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

003.jpg

Aqua Detox- kuonaa poistava jalkakylpy

Aqua Detox on turvallinen, tehokas ja miellyttävä tapa puhdistaa ja palauttaa elimistösi energiakenttien ja solujen tasapaino.

Nykyaikainen elämä - stressi ja huonot ruokailutottumukset - edesauttavat myrkkyjen pääsyä elimistöön aiheuttaen luonnollisen solujesi energiatasapainon järkkymisen. Solujesi luonnollinen toiminta on imeä ravintoaineita ja poistaa jäteaineita. 

Terveen ihmisen soluissa on negatiivinen jännite 70 -90 millivolttiin, jolloin ravintoaineiden imeytyminen on hyvä ja myrkyllisten jätteiden poisto on tehokasta. Stressaantuneen tai vaurioituneen solun negatiivinen jännite on vain 10 - 20 millivolttia. Ravintoaineiden imeytyminen on vähäistä ja toksiini jätteiden poisto vähäistä. 

 Aqua Detox resonoin hellästi elimistösi läpi ja stimuloi kaikkia solujasi. Tällä on tasapainottava vaikutus soluenergiaan ja se mahdollistaa solujen tehokkaan toiminnan ja kaikkien mahdollisten kerääntyneiden toksiinien vapautumisen jalkapohjissa olevien yli 2000 ihohuokosen kautta. 

 Hoitokertoja suositellaan vähintäin kuuden hoitokerran kuuri. Tämä saa aikaan hyvän alustavan toksiinien poistumisen kehosta ja antaa kehon omalle puhdistumismekanismille uuden ja paremman tavan puhdistua. Kuurin jälkeen hoitokertojen tiheyden määrittelee hoidettavan oma näkemys terveydestään.

Ne, joilla on sydäntahdistin, ne , jotka sairastavat epilepsia ja raskaana olevat naiset ovat ryhmä joille ei suositella Aqua Detox- hoitoa. Lääkkeitä käyttävän ei tule epäröidä laitteen käyttöä, koska Aqua Detox - hoito stimuloi ainoastaan elimistön luonnollista erittämistä, eli tukee ainoastaan myrkkyjen ja muiden epäpuhtauksien poistumista, joiden kerääntymisen elimistö on syystä tai toisesta sallinut. Hoito ei stimuloi elimistöä poistamaan mitään vitamiineja, mineraaleja, ravintoaineita tai lääkkeitä.  

 Mitä hoitoveden väri tarkoittaa?

Ymmärrettävästi hoidon yhteydessä veteen tuotettavat värit kiinnostavat useimpia ihmisiä. Kuitenkaan ei voida varmuudella väittää, että tietty väri on tyypillinen tietylle elimelle tai kehon osalle.

Väri ei ole tieteellinen mitta, eikä ole mitään tieteellistä tai lääketieteellistä laitetta, joka voisi yhdistää hoitoveden värin tiettyyn elimeen tai kehon osaan.

Tutkimuksissa on todettu, että veteen erittyy runsaasti nitraatteja, metalleja, ammoniakkia, fosfaatteja..... jo puolen tunnin hoidon jälkeen. Hoidon aikana ja sen jälkeen on todettu jalkojen lämpötilan kohonneen, mikä kertoo verenkierron paranemisesta. Kokeilla on myös osoitettu, että veren hapenottokyky on parantunut.

 Laitteen kehittäminen alkoi 1930 - luvulla tr. Royal R. Rifen suorittamien tutkimusten tuloksena ja tästä varhaisesta laitteesta on kehitetty tämän  päivänä Aqua Detox - laite.

Puolen tunnin hoidon hinta on 25 euroa ( sisältää Alv 24 % )

AJAN HOITOIHIN VOT VARATA TÄÄLTÄ:

  https://nettiaika.fi/RitaForsbergKimuraHoitolaKukkienSilta

Katso verkkokaupan kohdasta : Osta hoito lahjaksi / AquaDetox kuvia hoidosta..

 

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri