Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Vuosi 2012 - energia ja maailmanloppu ???? entä vuosi 2014? 2021???

( Kuinka monta kertaa on ennustettu maailmanloppua? Täällä sitä vieläkin ollaan. Muistatko vuosituhannen vaihteen energiaa, millainen se oli ? Juhlittiin, joka puolella maailmaa oli juhlan tuntua. Eikö se kerro mikä tulevan vuosituhannen energia on ? Minulle se kertoo juhlasta, ilon energiasta.... )

Vuoden 2012 - energia on jo täällä. Se alkoi saapua vuonna 1998.  Tämä aika on korkean tietoisuuden aikaa, tieteellisen kehityksen alku kera vilpittömyyden, talouden kehittymistä vilpittömyyteen. Hallinto muuttaa hitaasti vanhaa energiaa.

Puhutaan  vilpittömyydestä ja hallinosta, vilpittömyydestä ja vakuutustoiminnasta, vilpittömyydestä ja pankkitoiminnasta. Kaikki paljastuu....

  Valonsoturit ja Valotyöntekijät tietävät keitä ovat, miksi tulivat tänne ; akaasinen tiedosto elää meissä. Jokainen voi löytää elämänsä tarkoituksen itse. Siis ei enää niin, että joku toinen kertoo sen, vaan meille tarjoutuu paljon laajempi näkemys itsestämme ja elämästämme. Voimme elää elämää täynnä iloa ja olla niitä jumalallisia olentoja, joita todella olemme. Ilo on avain runsauteen. Etsi iloa kaikista kokemuksistasi, koska ilo on avain kaikkiin toiveisiisi.

Luojamme rakastaa naurua, kykyä nauraa, olla iloinen ja pitää hauskaa. Tulit tänne pitämään hauskaa, ollaksesi iloinen, rakastaaksesi ja nauraaksesi, leikkiäksesi, nauttiaksesi elämästä. Kuinka olemme sen unohtaneet. Kasvumme tapahtuu ilon, ei kärsimyksen kautta.

 Vuonna 2012 suuri määrä syklejä tuli yhteen samaan aikaan.

12.12.12 oli päivä, jolloin suljettiin " ovi " 3 D:hen, mutta vanhat tavat, pohja tavoille, joilla olemme toimineet, jäi ikäänkuin leijailemaan ympärille, mutta vanhat tavat eivät toimi enää uudessa energiassa.

21.12.2012 aurinko nousee universumimme keskustasta - siellä on se musta aukko - Jousimiehen tähdistössä. Tämä tapahtuma toistuu tuhansien vuosien välein.

21.12.12 oli myös päivä, jolloin uusi rakenne laitettiin paikoilleen.

Vuosi 2013 tuntui varmaan monesta pettymykseltä, koska mitään ei tapahtunutkaan. Kuitenkin tämä vuosi oli  kuin tietokoneen "reset "- vaihe - nollaus vaihe.

Vuosi 2014 on "restart " - vaihe ja nyt ohjelma on täysin uusi ja täysin uudet, ennen kokemattomat tapahtumat tulevat elämääsi.

Planeetta ei tule tuhoutumaan. Se muuttaa muotoaan vastaanottaakseen uuden jumalattaren, ihmisen, jonka vastuulla planeetta. Gaia  - maan Henki, poistuu ja jättää tämän tason, täynnä rakkautta ja palaa oman henkiperheensä luokse. Alkaa uusi, kehittyneempi aikakausi Maapallolla. 

Maaplaneetta on kanssaluotu jumalallisessa älykkyydessä. Se on tarkoituksellista harhaa, luotu tarkoituksellisella ajatuksella eikä sitä voi tuhota. Meillä on kyllä vastuu maapallon hoitamisesta ja sen valtakuntien; kivi, kasvi ja eläinkuntien tukemisesta, sillä tämä on osa oivaltamisprosessia.

 Me olemme maakokemuksen kanssaluojia. Emme voi todellisuudessa tuhota maata. Maapallo tukee meitä, eläin- ja kasvikunta tukee meitä. Eläimet tulivat muualta tietoisesti tukemaan kehitystämme. Kunnioita ja rakasta eläimiä. Koe tasavertainen kumppanuus eläimiä kohtaan kiitollisella mielellä.

Jätä synkät katastrofi - ajatukset. Niitä tuottavat ne, jotka eivät halua muutosta. Siksi pelon tunteita suorastaan lietsotaan ja näin saadaan aikaa negatiivisia tunteita ja ajatuksia. Uudet energiat poistavat vanhat karmiset sidokset, jotka yhdistävät meidät astraalitasolle.

Sanotaan, että Äiti Maa, Gaia-henki, poistuu kohti auringonlaskua ja länttä ja uusi sielu tulee idästä, auringonnousun suunnasta. Tähän menee vielä useita vuosikymmeniä.

Japanilaisen fyysikon Michio Kakun mukaan auringonaktiviteetti on poikkeuksellisen kiivasta v. 2012. Satelliitit voivat grillaantua kuumuudesta ja tietokoneet, kännykät, sähkölaitteet ovat varassa. Maan magneettikentässä on suuria aukkoja ja suojamme auringonmyrskyjä/ auringonpilkkuja vastaan on puutteellinen. Auringonpilkkujen toimintasykli on 11v. ja myrsky kestää kerralla vain muutamasta tunnista muutamaan päivään. Selvisimme v 2001 ja v 1990 aivan hyvin. Kakun mukaan systeemi olisi varmistettava maan pinnalla, jotta v 2012 sujuu myös koneidemme ja laitteidemme osalta vaivattomasti.

Maya-kalenterin idea on ymmärretty väärin, maailma on käsittänyt sen väärin, kuten maya-intiaani sanoo.

5.jakso alkoi 11.8.3114 BC ja kesti 5125 v. Seuraava 6.jakso alkaa noin näihin aikoihin ja siirtymävaihe kestää 36 vuotta. Numerologisesti päivä on 11. ja kellon aika 11.11. Meille ovat henkiset portit silloin luvallisesti auki.

 Vesimiehen aika on älyn, tiedon, keksintöjen, oivallusten, äkillisten radikaalien käänteiden vaihe, joka kestää noin 2000 vuotta. " Vanhoilliset ja auktoriteetit kaatopaikalle " - kuvaa aikaa hyvin.  Sananvapaus, yksilön vapaus ja velvollisuus ajatella itse ovat Vesimiehen- ajan tapoja toimia. Vastuu on yksilöllä itsellään eikä enää auktoriteeteillä tai muilla " tietäjillä". Kaikki kertoo siitä, että on kannettava itsestään ja valinnoistaan vastuuta ja opeteltava kommunikoimaan itsensä kanssa, kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään. Indigot näyttävät meille tietä......

... on vuosi 2021 ja täällä vielä ollaan!!!

 

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri