Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

" Jalanjäljet " - tarina

 Eräänä yönä mies/ nainen näki unen. 

 Mies/nainen uneksi kävelevänsä rannalla Luojansa kanssa. Hän näki ohikiitäviä tapahtumia elämästään. Monen tapahtuman kohdalla hän huomasi kahdet jalanjäljet, omansa ja Luojansa.

Kun viimeinen näkymä vilahti hänen silmiensä ohitse, mies/ nainen tarkasteli kaikkia jalanjälkiä hiekassa. 

Hän totesi, että monesti hänen elämänsä varrella hiekassa olivat vain yhdet jalanjäljet. Hän pani myös merkille, että näin oli aina ollut hänen elämänsä aallonpohjissa ja murheellisimmissa vaiheissa. Asia vaivasi häntä kovin ja hän kysyi siitä Luojalta.

" Herra, kun aikoinani päätin seurata Sinua, sanoit kulkevasi kanssani koko matkan. Mutta nyt huomaan, että elämäni vaikeimpina aikoina hiekassa on vain yhdet jalanjäljet. En ymmärrä, miksi jätit minut silloin, kun tarvitsin sinua eniten. "

Luoja vastasi : " Rakas, kallis lapseni, rakastan sinua enkä jättäisi sinua koskaan. Kun näet koettelemustesi ja kärsimystesi aikoina hiekassa vain yhdet jalanjäljet, silloin minä kannoin sinua. "

Oppi siitä, mitä todellinen rakkaus on :

Rakkaus on läsnä herätessäni, nukkuessani, syödessäni, se ei jättänyt minua, enkä minä jättänyt sitä.

" Olet tämä Rakkaus, joka on läsnä, kun kaikki muu tulee ja menee. "

 

Toinen tarina

Joku on hyvin janoinen. Uskovana ihmisenä hän rukoilee, että vettä annettaisiin hänelle. Toinen, jolla on vettä, tulee tarjoaman sitä hänelle. Janoinen torjuu veden sanoen, että hän odottaa sitä Luojalta ja jää odottamaan.

Hän menehtyy janoon ymmärtämättä koskaan, että Luojan synkronismi tapahtuu muiden ihmisten kautta.

 

Kolmas tarina

Mies istuu katolla tulvivan veden vallattua hänen kotinsa ja odottaa pelastusta. Hän rukoilee Jumalalta apua.

Paikalle ilmestyy soutuvene, josta tarjotaan hänelle apua. Mies kieltäytyy ja sanoo Jumalan pelastavan hänet. Paikalle ilmestyy moottorivene ja taas mies kieltäytyy, sanoen Jumalan kyllä pelastavan hänet. Nyt paikalle saapuu helikopteri ja tästäkin avusta mies kieltäytyy.

Mies menehtyy ja saapuu taivaaseen. Hän on Jumalalle vihainen ja kysyy: " Miksi et pelastanutkaan minua? " 

 Jumala vastaa: " Lähetin sinulle soutuveneen, moottoriveneen ja viimeksi helikopterin, mutta kieltäydyit niiden avusta. Mitä oikein odotit, avaruusalusta vai???  Kyllä ihmisen pitää itsekin tehdä jotain pelastumisensa hyväksi."

Luojan apu tosiaan saapuu toisen ihmisen kautta. Oletko valmis ottamaan sen vastaan?

var recommender="s7622";//suosittelijakoodi var width="narrow" var type="ksk";/transparent" var color="#blac";//tekstin väri